yoga

Yoga

coaching

Coaching

Daves kitchen

Dave’s Kitchen

gezondheid en voeding

Gezondheid
en Voeding

meditatie

Meditatie

ontspanning

Ontspanning

spiritualiteit

Spiritualiteit

therapie

Therapie

 

yoga

Yoga

coaching

Coaching

Daves kitchen

Dave’s Kitchen

gezondheid en voeding

Gezondheid
en Voeding

meditatie

Meditatie

ontspanning

Ontspanning

spiritualiteit

Spiritualiteit

therapie

Therapie

yoga

Yoga

coaching

Coaching

Daves kitchen

Dave’s Kitchen

gezondheid en voeding

Gezondheid
en Voeding

meditatie

Meditatie

ontspanning

Ontspanning

spiritualiteit

Spiritualiteit

therapie

Therapie

Calendar

mrt
29
vr
Energy Awareness Masterclass met Juno Burger @ De Lichtplaats Zaandam
mrt 29 @ 20:00 – 22:00
Wat gebeurt er nu precies op energetisch niveau wanneer je iemand ontmoet en je voelt je naderhand leeggezogen en vol met spanning? Waarom voel je dat je een week zou willen slapen nadat je op zaterdagmiddag bij Ikea bent geweest? Door de dynamiek van energetische uitwisseling met jezelf, mensen die je ontmoet en de ruimtes waarin je woont en werkt te begrijpen zet je jezelf terug op een plek van authentieke kracht.

Het herontdekken van de directe en subtiele taal van je lichaam maakt je niet alleen bewust van energieën in en om je heen, maar ook van jouw geconditioneerde reacties daarop. Je logische en meest waarschijnlijke respons is om wat je opmerkt te personaliseren, te willen begrijpen en op te lossen. Dit zijn precies de drie mechanismen die toxische spanning in je lichaam creëren en daarmee in en om je heen conflict veroorzaken.

Je kunt eenvoudig en direct je energiesysteem opnieuw opvoeden. Door je bewust te verbinden met de oneindige diversiteit van het leven zelf en die in haar directheid en volledigheid te omarmen worden oude patronen, overtuigingen en verslavingen ontkracht en voorkom je dat die weer opnieuw opbouwen.

In deze Energy Awareness Masterclass deelt Juno Burger zijn diepste, meest magische en praktisch toepasbare realisaties en ervaringen van 22 jaar levensstudie naar het compassievolle hart. Hij legt je uit waarom je geen energetische bescherming nodig hebt, wat het betekent om echt geaard te zijn en hoe je hele systeem is ontworpen om alle facetten van het leven recht in de ogen te kijken, volledig te ervaren en daar niet door belast te worden.

De lezing is op vrijdagavond van 20:00u tot ongeveer 22:00u.
Vanaf 19:00 ben je welkom voor een kopje koffie of Ayurvedische kruidenthee met een heerlijk biologisch, huisgemaakt taartje in Dave’s Kitchen.

De kosten zijn € 25,- incl. koffie/thee & taartje.

Als je interesse hebt, twijfel niet te lang.
Er is veel animo voor dit evenement!

Je kunt je  aanmelden door een e-mail te sturen naar yogastudiolicht@ziggo.nl

 

 

mrt
30
za
Klankschalen & Vijf Tibetanen @ De Lichtplaats Zaandam
mrt 30 @ 10:00 – 12:00
Op deze zaterdagochtend per kun je van 10 tot ongeveer 12:00u ervaren wat een klankschalenbad in combinatie met de Vijf Tibetaanse Riten voor je kan betekenen.

Klankschalen kunnen enorm bijdragen aan gezondheidsverbetering, ontspanning, heling en ons gevoel van welbevinden. Door tijdens de wonderlijke klankschalenreis waar te nemen en te laten zijn, kan er heling plaatsvinden en maak je weer ruimte voor jouw eigen liefdevolle essentie.

De Vijf Tibetanen versterken en versoepelen je lichaam, helpen je aarden, kalmeren je zenuwstelsel, leveren een positieve bijdrage aan je energiecentra, en bewerkstelligen een sterk immuunsysteem en een evenwichtig hormonaal klimaat.

Door het klankschalenbad vooraf te laten gaan door de Vijf Tibetaanse Riten, worden  de effecten van beide versterkt.

Als je het fijn vindt, kun je na de sessie nog even nazitten met een lekker kopje Ayurvedische kruidenthee (bij de prijs inbegrepen). En om er helemaal een beleving van te maken ben je na afloop van harte welkom in Dave’s Kitchen voor een heerlijk & gezond taartje.

Er zijn voor deze sessie ook digitale cadeaubonnen beschikbaar.

Het maximale aantal deelnemers is 14. Om je aan te melden en voor meer informatie kun je gebruik maken van  de contactinformatie:

mei
18
za
Workshop Personal Clearing met Juno Burger @ De Lichtplaats Zaandam
mei 18 @ 10:00 – 17:00

Wat Juno Burger zelf over de workshop zegt:

“Tijdens dit 1-daagse programma verander je volledig je relatie ten opzichte van wat je voelt, denkt en ervaart. Door af te stemmen op jezelf, anderen en situaties die ogenschijnlijk buiten jezelf liggen, wordt je je bewust waar en wanneer je in verzet bent tegen datgene wat zich aandient. Je ontwikkelt je vermogen om bewuster subtiele energieën waar te nemen en leert compassie te gebruiken als ontmaskering van de illusie dat hetgeen je ervaart persoonlijk is.

We onderzoeken de mogelijkheid dat er wellicht niet zoiets bestaat als een negatieve gedachte of emotie maar dat de wijze waarop wij daarmee omgaan deze negatief maakt. De toepassing van deze realisatie brengt een energetische shift teweeg vanuit persoonlijke verkramping naar grenzeloosheid met het leven. Deze verschuiving is onmiddellijk voelbaar voor je zelf en anderen. Die zachte kracht, waarbij je jezelf beschikbaar maakt om datgene wat zich aandient te doorzien voor wat het werkelijk is, brengt verlichting op twee vlakken, Door het verzet in jezelf te transformeren leef je vrijer, tegelijkertijd ben je met bewustzijn en compassie beschikbaar voor anderen om moeiteloos spanning voor hen te los te laten.

Met deze manier van zijn kun je voor jezelf en anderen direct spanning ontladen en voorkomen dat je deze in de toekomst opnieuw opbouwt. Structureel spanning loslaten en niet langer opbouwen rondom dezelfde thema’s en patronen herstelt je energiesysteem en maakt het krachtiger.

Deze bijzondere dag maakt je bewust van de dynamiek van energie uitwisseling tussen jezelf en het leven, onderlinge relaties en situaties. Je krijgt praktische tools om deze realisaties direct toe te passen op jezelf, anderen en situaties dichtbij en op afstand.

RealEase gaat niet over het manipuleren van de werkelijkheid, maar over je vermogen om daar bewust en zinvol mee om te gaan. Het zoeken naar iets anders dan ‘dit’ kan wegvallen en wat overblijft is het leven zelf, direct en ongefilterd. Dat is vrijheid!”

 

Juno maakt elk woord waar, zonder ook maar ergens pretentieus te worden of gebakken lucht te verkopen. Hij draagt zijn kennis, ervaring en oneindige wijsheid met liefde en veel humor over.

De prijs is inclusief onbeperkt Yogi Tea / bio koffie en een heerlijke bio en vega lunch in Dave’s Kitchen

Early bird: bij aanmelding voor 1 april zijn de kosten 144,00 pp.

 

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar yogastudiolicht@ziggo.nl

  

 
 
 

 

 

 

Adres van De Lichtplaats:

Provincialeweg 302 (Vlielandstraat 2)

1506 MJ Zaandam

De Lichtplaats is vanuit Station Koog Bloemwijk binnen 10 minuten lopend te bereiken.