Dave’s Kitchen

Dave Atkins

tel 06 4364 0543

d.atkins@chello.nl

 


In zijn geboorteland Wales werd Dave al op jonge  leeftijd gegrepen door de kunst van het koken en bakken. Na een tijd in hotels als kok te hebben gewerkt, doofde dat vuur enigszins. Onder druk, en zonder gevoel op commando resultaat leveren was niet zijn weg.

Gaandeweg ontdekte hij dat het koken voor vrienden en zijn gezin opnieuw het vuur aanwakkerde. En zijn vrienden en gezin ontdekten dat echte liefde werkelijk door de maag kan gaan.

Dave kookt en bakt met liefde, en zijn hele ziel en zaligheid.

Hij creëert zelf recepten of past ze aan naar zijn smaak.

Niets meer op commando, alles met liefde.

Dit kan nu door iedereen worden geproefd en ervaren in Dave’s Kitchen in De Lichtplaats.

Van maandag tot vrijdag tussen 10:30 en 17:00u, en op zaterdag van 10:00 – 13:00u (en op afspraak buiten deze openingstijden) ben je van harte welkom om je smaakpapillen, maar ook je lijf te verwennen met Dave’s creaties. Want alles in Dave’s Kitchen is gezond en natuurlijk; van de smoothies tot de soepjes,  en van de broodjes tot de taartjes. Zelfs de koffie is biologisch, fair-trade en Zuiver (huisgebrand door Stichting Zuivere Koffie – www.stichtingzuiverekoffie.nl)

Mocht je na het proeven zo ‘blown away’ zijn dat je er wel pap van lust: al dit lekkers (en meer) kun je ook bestellen, meenemen en/of geserveerd krijgen op je feestje, teamuitje, vergadering of een andere bijeenkomst.

Neem voor vragen, reserveringen of bestellingen contact op met d.atkins@chello.nl of bel 06 43640543.

 

 

Adres van De Lichtplaats:

Provincialeweg 302 (Vlielandstraat 2)

1506 MJ Zaandam

De Lichtplaats is vanuit Station Koog Bloemwijk binnen 10 minuten lopend te bereiken.