Urban Metta

Marie-José Kuipers | meditatiedocent en access bars practitioner

tel 06 5118 7523

info@mettalab.nl

www.urbanmetta.nl

 


Als je weleens de wens hebt om je even te ontrekken aan de werkelijkheid dan kan Urban Metta daarin een rol spelen. Gewoon even weg uit de voortrazende wereld om je heen en in je eigen werkelijkheid stappen. Graag nemen wij je mee op deze reis. Even niets moeten behalve in metta je zelf zijn. Hiervoor reiken wij je diverse technieken aan, van actieve meditaties tot silent sitting. De lessen worden gegeven door een docent welke is opgeleid tot Professioneel Meditatieleraar en Dynamische Meditatie begeleider door het Nederlof Centrum.

Sinds vorig jaar is het mogelijk Access Bars sessies te ondergaan door een Access Bars practioner. Door je bars na te lopen/laten runnen schep je de mogelijkheid om je te bevrijden van beperkende overtuigingen die jou weerhouden het leven te leiden zoals jij dat werkelijk wilt.

Daarnaast is in 2015 een vakopleiding kruidengeneeskunde van het Kruidenrijk afgerond. Met deze kennis willen wij in de loop van het jaar workshops organiseren waarin geneeskrachtige kruiden een hoofdrol zullen spelen

Voor informatie kan je ons bereiken via e-mailadres info@mettalab.nl en op telefoonnummer 0651187523.

Metta!

www.urbanmetta.nl

 

Adres van De Lichtplaats:

Provincialeweg 302 (Vlielandstraat 2)

1506 MJ Zaandam

De Lichtplaats is vanuit Station Koog Bloemwijk binnen 10 minuten lopend te bereiken.