Zuiverstof

Nancy de Heer | coach, healer en reader

tel 06 1143 0010

nancy@zuiverstof.nl 

www.zuiverstof.nl

 


“Jij bent de belangrijkste persoon van jouw leven”, zeg ik vaak.

Ik ga er vanuit dat jij de hoofdrol mag spelen in jouw eigen verhaal. Kies je voor vrijheid of kies je voor beperkende ideeën die er niet meer toe doen?

Ik ben Nancy de Heer, intuïtief coach, healer en reader (in opleiding) en eigenaar van Zuiverstof.
Ik zet mijn kwaliteiten in om jou te helpen je leven in te richten zoals jij dat wilt zodat je zowel privé als op je werk goed in je vel komt te zitten.

Ik heb een praktijk in De Lichtplaats én in Zuidoostbeemster, waar ik woon met mijn man en hond.

 


In de Lichtplaats 163 Groene Deur

Coaching

Ik ben opgeleid als intuïtief coach. Dat betekent dat ik naast westerse methoden en gesprekstechnieken ook mijn gevoel inzet om jou in je proces te begeleiden. Coaching is geschikt voor jou als je het even niet weet of als je het wél weet maar niet weet hoe verder. Ik vind het fijn om te kijken naar patronen en verbanden die ervoor zorgen dat je herhaalt wat je eerder hebt gedaan – dát wat niet werkte. In veiligheid en vertrouwen nodig ik je uit om het nu ánders te doen. Dat is soms spannend en emotioneel en het is altijd bevrijdend.

De methodes die ik hanteer zijn onder andere Voice dialogue, opstellingen, vloerankers, en Transactionele Analyse. Ik werk ook graag met het Innerlijk Kind, dat stuk van jou waar je creativiteit, passie en plezier nog vrij kon stromen en dat ergens beschadigd raakte en zich verstopte.

Een kennismaking vooraf om te kijken of het ‘klikt’ is gratis en duurt ongeveer 30 minuten.

Yucelmethode voor herstel

Van klacht naar kracht met de Yucelmethode.

Deze methode maakt gebruik van verschillende houten blokken die de hulpvrager, ondersteunende factoren en belastende factoren symboliseren. Met de verschillende stukken bouw je je eigen levenssituatie na. Dat helpt je om je levenssituatie te visualiseren en je gedachten erover te ordenen. Je ervaart dat je niet een probleem bént maar een probleem hébt dat op te lossen is.

De Yucelmethode is uitermate geschikt voor mensen die het gevoel hebben aan kracht ingeboet te hebben door bijvoorbeeld ziekte, burn-out, verlies van een naaste.
Omdat de Yucelmethode zeer visueel is ingesteld is deze ook geschikt voor mensen die het – om wat voor reden dan ook – lastig vinden om zich verbaal te uiten.

Een traject bestaat uit 4 tot 6 sessies van een uur.
Een kennismaking vooraf om te kijken of het ‘klikt’ en om te bespreken of de methode geschikt is voor jouw specifieke problematiek is gratis en duurt ongeveer 30 minuten.

Mentoring, supervisie, intervisie en begeleiding ZZP-ers

ZZP-ers hebben vakinhoudelijk geen hulp nodig. De bevlogenheid van het vak maakt ze expert en alle vakinformatie die langskomt zullen ze vanuit interesse opzuigen. Toch kun je als zzp-er wel eens hulp gebruiken. Een klankbord is niet alleen fijn – maar is essentieel.

Hoe ga je om met tegenslag. Waar haal je je inspiratie vandaan. Juist als zzp-er is het cruciaal dat je je comfort zone blijft oprekken. Hoe ga jij vernieuwen? Natuurlijk zet je je schouders eronder, je enthousiasme maakt dat makkelijk, maar hoe kom je tot rust en hoe word je weer opgeladen?

Bij deze vorm van coaching kijken wij samen naar jouw patronen, je ontwikkeling, waar word je geraakt en waar kun je vooruit.

Een kennismakingsgesprek is gratis!

Energetische Healing

Door veel verschillende factoren, bijvoorbeeld schrik, verdriet of lichamelijke pijn, kan energie geblokkeerd raken. Als de energie in en om je lichaam vrijelijk kan doorstromen komt dat ten goede aan het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Bij een energetische healing voel ik de energie van jouw lichaam en breng deze in balans. Als de energie weer vrijer kan stromen kan dat maken dat de door jou vastgezette emoties weer mogen loskomen. Je voelt dan weer ruimte en beweeglijkheid.

Een enkele korte sessie kan al veel losmaken – zowel lichamelijk als geestelijk. Bij blokkades die al langere tijd aanwezig zijn kan het zinvol en nodig zijn om regelmatiger een healing te laten doen.

Een korte kennismakingshealing duurt ongeveer een kwartier en kost € 10. Een afspraak is niet nodig.
Wil je een langere intensievere healing die gericht is op een specifieke kwestie of vraag maak dan even een afspraak zodat ik uitgebreid de tijd voor je kan nemen.

Tarot reading

Aan de hand van de Alistair Crowley tarotkaarten lees ik wat voor jou in het moment aan de orde is.

 


workshops

Ik organiseer regelmatig workshops op het gebied van chakra’s en persoonlijke ontwikkeling.

Kijk in de agenda welke workshops je binnenkort kunt volgen.

Adres van De Lichtplaats:

Provincialeweg 302 (Vlielandstraat 2)

1506 MJ Zaandam

De Lichtplaats is vanuit Station Koog Bloemwijk binnen 10 minuten lopend te bereiken.